Бившият столичен кмет Стефан Софиянски заяви пред Bulgaria ON AIR, че

...
Бившият столичен кмет Стефан Софиянски заяви пред Bulgaria ON AIR, че
Коментари Харесай

Стефан Софиянски: Спорно е кой на кого тежеше повече: ГЕРБ на кандидата или кандидатът на ГЕРБ

Бившият столичен кмет Стефан Софиянски заяви пред Bulgaria ON AIR, че резултатите от локалните избори в София са близки до социологическите изследвания.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 564
" Спорно е кой на кого повече тежеше - ГЕРБ на претендента, или претендентът тежеше повече на ГЕРБ. Комбинацията дърпаше резултатите надолу. Най-вероятно Ваня Григорова отива на балотаж, в случай че няма интервенция при броенето на бюлетините, каквато сме привикнали да чакаме от ГЕРБ ", съобщи Софиянски за Bulgaria ON AIR.

По думите му е неприятно, че още веднъж всеобщо се купуват гласове. " Има едно решение: наложително гласоподаване ", отсече някогашният столичен кмет.

" На балотажа чакам Терзиев да завоюва. Свободните демократи подкрепихме Вили Лилков, ще имаме общински съветници. Свободните демократи ще подкрепим абсолютно Васил Терзиев. Въпросът е да се основават условия на жителите за живот и за развиване на бизнеса. Хубаво е Терзиев да покаже екипа, с който ще работи ".

Според него не е имало хубави послания за София по време на предизборната акция.  " Предимство е, че регионалният шеф е от същата политическа мощ, остава в Общинския съвет да се вкарват най-важните решения и да се взимат със мощна обосновка. Не е редно да има съпротива в един общински съвет, тъй като ти работиш за града си. " Промяната " загуби доста от това, че направи компромис с ГЕРБ. Загуби позиции сега, в който се събра с ГЕРБ ", счита Софиянски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР